My friends

Thursday, August 9, 2012

duckface... comeyy ke??

Salam,

nape yer budak2 sekarang suka sangat buat muka duck face... comeyyy ke? huhuhuhu.... ahkak tengok buyukkk jer... tak comeyy langsung... ke aku ni yg tak up to date... tak mengikuti perkembangan semasa... hahahaha... ketinggalan zaman betullah ko ni tina... 

zaman ahkak dulu... ambil gambar tunjuk tanda peace jer...  1 2 3 senyuummm... tunjuk gigi... snap gambar... masa tu kemera digital tak dak lagi taw... pakai filem...ngehhh ngehh ngehhh... bila cuci gambar pun cantikkk tak da lah muka burukk... pastu kena jimat cermat sbb satu role ada 30 gambar jer... hahahah

dulu-dulu punyalah semangat nak tengok gambar lepas cuci... sbb tertanya-tanya... cantikkah aku? comeyy tak aku?? gambar clear ke tak? ada yg terbakar ke? hehehehe... bermacam soalan dalam fikiran kite... 

sekarang ni senang.... kamera digital... lepas snap jer... mesti terhegeh-hegeh nak tengok kat kamera tu kan?? heheheheh... kalau gambar tak cantik... delete pastu snap lagik... ahakksss

berbalik pada duckface.... ahkak cukup tak berkenan dgn duckface... sbb nya buyukkkk taw... budjet comeyy lah tu hakikatnya memperbodohkan diri sendiri... sorry pada sesiapa yg terasa yer... tiada niat dihati... ikhlas ni... *wink*



cuba tengok itik kat atas ni... lagik comeyy taw dari gambar2 kat bawah ni...


burukkkknyerrrrr.... huhuhuhu


haiyakkkkk... muka dah comeyyyy... buat duckface terus...erkkkkk... cuba senyumm sikit... mesti bertambah lawa...


mona lisa pun nak joint sekaki... tak nak ketinggalan zaman katanya....ahakkksss


kalau yg baby ni tak palah... sebabnya baby kalau buat muka apa saja tetap comeyyy... rasa nak cium cium... tapi jgn bagi mak mak budak yer... mcm nak makan penampawww jepunnn jer... :P

p/s: senyumlah... senyum tu kan sedekah... duckface bukan sedekah taw nak kena penampawww... *peace*

sesiapa nak order agar-agar kering utk hantaran kahwin... sila lah klik SINI yer

agar-agar kering

http://perjalananku-tinaaming.blogspot.com/

2 comments:

Wahyunie Wahip said...

ekeke. betol lah tuh. zaman dh berubah. tuh jek. haha :D

tina aming said...

iyerlah... zaman dah berubah... dunia dah maju...wkwkwkwk

♥ Copyright © 2012 reserved to TiNa_aMiNg. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa